Lustkapper op heterdaad betrapt in Noorderplantsoen

RTV Noord/Anja Otto

De Groningse lustkapper is afgelopen weekend op heterdaad betrapt in het Noorderplantsoen in de stad toen hij het haar van een 22-jarige studente aan het 'bijpunten' was.

Lees verder >>

Raadsleden Gemeentebelangen Bedum geven zetels op

Jeroen Berkenbosch/RTV Noord

Vier raadsleden van Gemeentebelangen Bedum stappen uit de raad. Het viertal bezocht al sinds april geen vergaderingen meer. Ze hebben dinsdagavond besloten de zetels op te geven ondanks gesprekken die zijn gevoerd met andere politieke partijen en burgemeester Henk Bakker.

Lees verder >>

Moorlag stelt zichzelf beschikbaar voor lijsttrekkersschap PvdA

Archief RTV Noord

PvdA-voorman en gedeputeerde William Moorlag stelt zichzelf beschikbaar voor het lijsttrekkersschap voor de Statenverkiezingen in 2015. De partij beslist uiteindelijk wie op de verkiezingslijst komt te staan.

Lees verder >>

CDA: 'Stad moet I.S.-vluchtelingen verwelkomen'

Mustafa Khayat (Flickr Creative Commons)

De gemeente Groningen moet onderzoeken of er ruimte is binnen Groningen om de I.S.-vluchtelingen uit Syrië en Irak op te vangen. Dat vindt de Groningse CDA-fractie.

Lees verder >>

Winkels in Oldambt mogen ook op zondag open

RTV Noord

Winkeliers in de gemeente Oldambt mogen straks iedere zondag van het jaar hun winkel openen. De gemeenteraad van Oldambt heeft dinsdagavond ingestemd met het voorstel tot zondagopenstelling.

Lees verder >>