VVK hoopt op schone lei met finale schorsing

RTV Noord/Mario Miskovic

Het bestuur van voetbalclub VVK in de stad hoopt volgend seizoen met een schone lei te beginnen door het eerste zondagelftal uit de competitie te halen. Die maatregel is genomen na wangedrag in Midwolda, vorige week.

Lees verder >>

NCPN gaat de straat weer op

RTV Noord/Mario Miskovic

De Nieuwe Communistische Partij Nederland (NCPN) wil weer een rol van betekenis gaan spelen in het Noorden. De NCPN hield daarvoor zaterdagmiddag een demonstratie in de binnenstad van Groningen. Er kwamen zo'n honderd mensen op af.

Lees verder >>

Man rijdt Stadjer aan op zebrapad en vlucht

Flickr/Margo Akermark (creative commons)

Een 23-jarige man uit Groningen is vrijdagnacht aangereden op een zebrapad. Hij is met een gebroken been naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder >>

Sloten en vijvers Groningen-oost laten water door

Waterschap Noorderzijlvest

De sloten en vijvers in Beijum, de Hunze, Lewenborg en Noorddijk in de stad Groningen staan straks in verbinding met het Boterdiep. Het is onderdeel van een project om de waterkwaliteit te verbeteren.

Lees verder >>

Bouw supermarkt Veendam per direct stilgelegd

RTV Noord/Peter Steinfort

De gemeente Veendam heeft de bouw van een supermarkt aan de J.G. Pinksterstraat met onmiddellijke ingang stilgelegd. Tijdens heiwerkzaamheden is er schade ontstaan aan een aantal omliggende panden, waaronder een gebouw van scholengemeenschap Winkler Prins.

Lees verder >>